Cena
0 RSD
0 RSD
100000 RSD
100000 RSD
0 RSD 100000 RSD
Proizvođač
Beper(1)
Braun(3)
Geneo(1)
NuFace(2)
Stylpro(2)
Tripollar(3)
Tip aparata
Masažer za lice(5)
Vakum čistač(1)
Oprema za aparate za negu lica(6)
Boja
Bela(4)
Roze(2)
Plava(1)
Siva / roze(1)
Zelena/Bela(1)
Belo/Crna(1)
Zlatna(1)
Prikaži više

Sve za negu lica: masažeri za lice, vakuum čistači lica i dodatna oprema za aparate za negu lica

Aparati za negu lica, kao što su masažeri za lice i vakuum čistači lica, omogućavaju da koža lica bude zdravija i lepša. U ponudi kompanije Gigatron možete pronaći brojne aparate za negu kože lica, po odličnoj ceni i uslovima plaćanja, uključujući i mogućnost plaćanja na rate, a tu je i usluga dostave na teritoriji čitave Srbije.

Šta je masažer za lice?

Masažeri za lice su uređaji koji poboljšavaju cirkulaciju u koži lica i usporavaju proces starenja kože, te kožu čine glatkom i zategnutom. Takođe, ovi uređaji vam pomažu i da se oslobodite stresa. Zahvaljujući masažerima za lice, tretman masaže lica, koji koži i te kako prija, moći ćete da obavite kvalitetno i kod kuće, tj. bez odlaska u kozmetički salon.

Redovno korišćenje masažera za lice pruža višestruku korist. U zavisnosti od vašeg izbora aparata, tj. od modela masažera, njegovim korišćenjem možete poboljšati cirkulaciju krvi i pospešiti regeneraciju kože, možete ublažiti nadutost i otečenost lica ili uporne podočnjake, pa čak i smanjiti plitke bore na čelu i vratu, dok se redovnim tretmanima mogu eliminisati čak i duboke bore.

Pored toga, masaža lica pomaže i da se otpuše zatvorene pore na koži. Začepljene pore dovode do formiranja bubuljica i akni i otežavaju kozmetičkim preparatima da prodru u kožu. Drugim rečima, masažer za lice će vam pomoći i u borbi protiv akni.

Masažer lica se vrlo jednostavno koristi i možete ga lako poneti na odmor ili putovanje. U zavisnosti od materijala od kojeg je izrađen pruža različite funkcije i na drugačiji način neguje kožu lica, a neki modeli se mogu koristiti i za masažu drugih delova tela, kao što je vrat.

Kako se koristi masažer za lice?

S obzirom na to da su bore na čelu jedan od najčešćih znakova starenja, preporuka je da masažu lica počnete upravo od čela. Nakon nekoliko minuta, pređite na nos, delove oko nosa i na obraze. Kasnije pređite na bradu i delove oko i iza ušiju. Naposletku, izmasirajte i kožu na vratu.

Šta je vakuum čistač za lice?

Vakuum čistač za lice je poznat i kao vakuum za mitisere. Reč je o aparatu koji "usisava" mitisere i na taj način vam pomaže da se otarasite ovih malih crnih tačkica, čineći vaše lice lepšim i zdravijim.

Vakuum aparat za lice je malih dimenzija i izuzetno lako se koristi. Ovaj praktični uređaj možete bez pomuke nositi na putovanja i odmore, kako bi vam uvek bio pri ruci.

9.799
* Cene su prikazane u RSD
2.099
* Cene su prikazane u RSD
71.199
* Cene su prikazane u RSD
27.399
* Cene su prikazane u RSD
22.199
* Cene su prikazane u RSD
2.499
* Cene su prikazane u RSD
45.499
* Cene su prikazane u RSD
22.899
* Cene su prikazane u RSD
2.299
* Cene su prikazane u RSD
2.499
* Cene su prikazane u RSD
117.399
* Cene su prikazane u RSD
6.799
* Cene su prikazane u RSD