HP Kertridž No.301 Black - CH561EE | Gigatron
  • Nemate proizvode u korpi

HP Kertridž No.301 Black - CH561EE

Uporedi
Lista želja
Pošalji prijateljuŠtampajPitanja i odgovori3
 • EAN:884962894408
( 10 ocena )
Kako kupiti?Pogledajte video uputstvo.
  2.399RSD
  • Na stanju
  Broj bodova koji osvajate kupovinom ovog proizvoda3
  Obavesti me kada bude na sniženju.
   

  Utisci kupaca

  Recenzije proizvoda koje slede mogu da napišu isključivo registrovani korisnici, koji su kupili ovaj uređaj u Gigatronu. Zahvaljujući utisku i oceni korisnika koji su kupili ovaj proizvod i imali prilike da ga lično koriste, svi posetioci Gigatron sajta sada imaju realan uvid u prednosti i mane proizvoda zasnovan na korisničkom iskustvu. Nadamo se da će vam ova opcija biti od koristi pri odabiru pravog proizvoda za vas.

  Ukupna ocena proizvoda:

  8.2
  Performanse
  8.6
  Kvalitet
  8.5
  Cena
  7.5
  Pozitivni utisciOdličan proizvod. Preporuka za kupovinu.
  Negativni utisciNemam negativnih utisaka.
  Ocena kupca10.0
  Pozitivni utisciJako lepo radi i boja je odlična, cena je pristupačna baš.
  Negativni utisciAko se skroz istroši posle dopune neće da radi, tako da bi trebalo pre nego što se istroši do kraja da se dopuni.
  Ocena kupca8.0
  Pozitivni utisciMnogo bolji kvalitet štampe i manji rizik od kvara u odnosu na punjene kertridže. Dva puta sam pokušao sa punjenjem u servisu i oba puta imao problema sa curenjem boje što može da ošteti štampač. Originalni kertridži su jedini pravi izbor.
  Negativni utisciMalo jača cena, ali za osnovne kućne potrebe traje prilično dugo.
  Ocena kupca9.0
  Pozitivni utisciDugotrajan i kvalitetan, nije kopija! Nije se dogodilo da je bled sa nepravilnostima u štampanju kao što sam doživela kupovinom na nekom drugom sajtu.
  Negativni utisciNemam negativnih utisaka.
  Ocena kupca10.0
  Pozitivni utisciMalo je veća cena ali zbog mogućnosti dopune ipak je prihvatljivo. Boje se ne razmazuju i dobrog su kvaliteta
  Negativni utisciCena
  Ocena kupca7.7
  Pozitivni utisciU kertridžu je kvalitetna i postojana boja. Što se tiče cene u odnosu na kvalitet za svaku pohvalu.
  Negativni utisciNema
  Ocena kupca10.0
  Pozitivni utisciZadovoljna sam kvalitetom štampe, ostra slova, dovoljno tamna crna boja, nema linija i razmazivanja mastila nakon štampe. Uglavnom nemam zamerki.
  Negativni utisciRelativno visoka cena za broj stranica koji se može odštampati jednim kertridžem.
  Ocena kupca7.3
  Pozitivni utisciKada kupujem bilo sta od proizvoda za HP stampac u prodavnicama Gigatrona siguran sam da je proizvod originalan i da pakovanje nije stajalo u magacinu dugo vremena.
  Negativni utisciCena je malo previsoka i nema ovog proizvoda uvek u svakoj od Gigatron i srodnih radnji vec mora da se radi provera da li ima u nekoj drugoj radnji.
  Ocena kupca9.0
  Pozitivni utiscijako dobri kertridzi sa dovoljno mastila za kucno koriscenje. veoma se lako instaliraju u sam stampac i laka je njihova demontaza...a sama usluga u gigatronu kao po obicaju je vrhunska
  Negativni utisciNemam negativnih utisaka.
  Ocena kupca10.0
  Pozitivni utisciMislim da je korektan odnos cene i kvaliteta. Ono ,što mi je bitno,jeste da sam sazadovoljan. Ne bih da komentarišem našu kupovnu moć. Primetio sam da su prodavci korektni. Trude se. Kada je nekokorektan,ne mogu ni ja biti drugačiji. Hvala!
  Negativni utisciNemam negativnih utisaka.
  Ocena kupca1.0