Hama adapter 3xRCA(činč)+S-video na scart - 42357

Model: 42357 EAN: 4007249423573 Brend: Hama
Ocene korisnika:
4.7 ( 3 )


(5) Komentari


(3) Lista želja
UporediPošalji prijateljuŠtampajPitanja i odgovori5
 • EAN:4007249423573
 • Konektor 1:Scart
 • Konektor 2:S-Video + 3.5 mm, 3-pina - ženski,
 • Boja:Crna
Kako kupiti?Pogledajte video uputstvo.
  499
  * Cene su prikazane u RSD
  • Na stanju
  Obavesti me kada bude na sniženju.
  Specifikacije
   
  Opis proizvođača
  Deklaracija
  ModelHama adapter 3xRCA(činč)+S-video na scart - 42357 42357
  Naziv i vrsta robeAnalogni audio/video adapteri i kablovi
  Uvoznik
  REPRO-MARKET D.O.O.
  Zemlja poreklaKina
  Prava potrošačaZagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača
  Pitanja i odgovori
  stefan
  19.06.2014
  da li ima u cacku
  Gigatron
  20.06.2014
  Postovani, Gigatron sajt je povezan sa lagerom svih prodavnica. Ispod cene i velikog zelenog dugmeta (dodaj u korpu), na strani artikala koji gledate na sajtu Vam pise Raspoloživo u sledećim radnjama: Za sva ostala pitanja u vezi porucivanja i dostupnosti robe sa naseg sajta pozovite nas Haloshop na 0800/30-40-50, putem SKYPE-a, skype name: GigatronSkype ili putem email adrese prodaja@gigatronshop.rs i kolege ce vam sve proveriti/organizovati.
  vuk
  25.12.2014
  Je li na ovom prikljucku postoji antenski prikljucak?
  Gigatron
  26.12.2014
  Poštovani, nema.
  Fil
  02.05.2015
  Jel mogu to da stavim/povezem na tv i polsle kupim kabal s video ili vec kako i povezem na graficku na racunaru ?
  Gigatron
  04.05.2015
  Poštovani, mislim da će moći ali na šta će slika da liči ne mogu da predvidim.
  BG Confidential
  15.05.2015
  Ko bude kupio ovaj adapter neka zna da će najverovatnije dobiti verziju na kojoj ne piše "IN" i "OUT", kao ovde, već "INPUT" sa strelicom ispod koja pokazuje u smeru SCART priključka, i "OUTPUT" sa strelicom ispod koja pokazuje ka RCA/S-VIDEO priključcima - što je srećnije po vas. To, u oba slučaja, znači da je referentna tačka SCART priključak, tj. da se natpisi (IN, OUT; ili: INPUT, OUTPUT) odnose na smer signala, tj. električne struje, kroz adapter, posmatrano u odnosu na SCART priključak. Dakle, ako želite da vam signal ide od RCA/S-VIDEO ka SCART priključku, onda prebacite preklopnik u položaj "INPUT" (strelica na gore, ka SCART-u). Na poleđini pakovanja je takođe jednako neinteligentna ilustracija, koja prikazuje po dva el. uređaja sa leve i desne strane, koje možete da povežete ovim adapterom, a u sredini između njih je prikazan adapter i dvosmerna strelica (ka ovim uređajima) i natpis "IN-OUT". Potpuno beskorisno - kao da je jedina svrha ovih oznaka da, nakon praktičnog ispitivanja toga šta taj adapter zaista radi, ustanovite da su oni izabrali SCART priključak kao referentnu tačku. Ne postoji ni jedan razlog zašto bi SCART priključak bio referentna tačka, pre nego RCA/S-VIDEO priključak. Onaj ko ume da misli oznake bi iscrtao tako da bi u sredini napisao "SIGNAL", ili "EL. CURRENT" i desno nacrtao strelicu na gore, a levo strelicu na dole (pod pretpostavkom da adapter propušta el. struju kao ovaj). Naravno, možete u praksi i sami da dođete do toga u koji položaj morate da stavite preklopnik - pod uslovom da vam je u ostalom povezivanju svih preostalih uređaja sve 100% poznato i pravilno povezano - ali niste valjda platili da neko eksperimentiše na vama i da trošite vreme na nečiju imbecilnost?! Ovo je greška onog ko je izradio adapter, a na žalost prodavci se retko kad trude da zaista promisle o tome sa čime se kupci suočavaju, inače bi im možda pomogli nekim razjašnjenjem - tim pre, jer je SULUDO očekivati da su svi kupci stručnjaci za oblast u kojoj prodavac posluje. I najveći efekat se postiže objašnjenjem na web prezentaciji proizvoda.
  Gigatron
  15.05.2015
  Poštovani, hvala na detaljnom pojašnjenju, da napomenem da je nemoguće testirati sve proizvode pogotovu ove adaptere kada imate asortiman od preko 30.000 proizvoda niti je praktično, detaljna objašnjenja mogu da daju samo firme koje su usko cpecijalizovane za prodaju adaptera, mi raspolažemo uglavnom inforamcijama koje nam proizvođač dostavi, ona su često vrlo skromna, zato smo mi tu da pomognemo u koliko bude nekih pitanja.
  Djole
  15.05.2017
  Da li se isporuka placa? pozdrav
  Gigatron
  18.05.2017
  Poštovani, za svaku kupovinu preko 3.000,00 RSD poštarina se ne plaća.