BLAUPUNKT Sat sa budilnikom CL02WH Digitalni, Baterijsko, Bela | Gigatron
  • Nemate proizvode u korpi

BLAUPUNKT Sat sa budilnikom CL02WH

Uporedi
Lista želja
Pošalji prijateljuŠtampajPitanja i odgovori0
 • EAN:5901750500343
 • Tip:Digitalni
 • Napajanje:Baterijsko
 • Boja:Bela
( 26 ocena )
...
Kako kupiti?Pogledajte video uputstvo.
  1.299RSD
  • Na stanju
  2Broj bodova koji osvajate kupovinom ovog proizvoda
  Obavesti me kada bude na sniženju.

  Tehnički detalji

   

  Utisci kupaca

  Recenzije proizvoda koje slede mogu da napišu isključivo registrovani korisnici, koji su kupili ovaj uređaj u Gigatronu. Zahvaljujući utisku i oceni korisnika koji su kupili ovaj proizvod i imali prilike da ga lično koriste, svi posetioci Gigatron sajta sada imaju realan uvid u prednosti i mane proizvoda zasnovan na korisničkom iskustvu. Nadamo se da će vam ova opcija biti od koristi pri odabiru pravog proizvoda za vas.

  Ukupna ocena proizvoda:

  7.7
  Performanse
  8.0
  Kvalitet
  7.5
  Cena
  7.5
  Pozitivni utisciKorisna stvar da se nađe u sobi, pogotovo ako imate malu decu.
  Negativni utisciSvetli samo kad se pritisne dugme za svetlost.
  Ocena kupca8.7
  Pozitivni utisciPosle svih gedžeta i tipova mobilnih telefona i izbora melodije koja te budi, vratiš se u neko prošlo vreme kada te budi budilnik, sa kog možeš i u mraku kroz poluotvoren kapak da pročitaš tačno vreme i još neke korisne informacije. Nostalgično, a moderno. izuzetan dizajn.
  Negativni utisciNemam ih.
  Ocena kupca10.0
  Pozitivni utisciLep sat poznate marke, ima sve što treba. Displej je u prijatnoj plavoj boji i sve se jako lepo vidi i noću.
  Negativni utisciNema.
  Ocena kupca5.0
  Pozitivni utisciJedan od retkih satova na tržištu koji prikazuju datum u evropskom formatu dan-mesec-godina. Većina ostalih proizvoda koristi američki format mesec-dan-godina što može izazvati zbunjivanje kada je dan u mesecu manji od 12.
  Negativni utisciNe postoji opcija da sat radi na struju, već isključivo na baterije. Zbog toga, verovatno, ne postoji ni mogućnost da pozadinsko osvetljenje bude konstantno uključeno (što je moja konkretna potreba i ne mora nužno biti mana). Plastika bi morala biti kvalitetnija, ovako sat izgleda jeftino.
  Ocena kupca8.0
  Pozitivni utisciMali i zgodan. Pozadinsko plavo svetlo je veoma lepo.
  Negativni utisciNema radio kontrolu, ugao preglednosti je vrlo loš. Cifre se dobro vide samo pri pogledu direktno na ekran. Svaki pogled pod iole kosim uglom potpuno onemoćučava pregled cifara na ekranu.
  Ocena kupca4.3
  Pozitivni utisciRadi ono što mu je primarna funkcija, budi me u željeno vreme, a ima i Snooze i prikaz temperature.
  Negativni utisciGubi se jasan prikaz ako se malo promeni ugao gledanja. Suviše blješti ovo plavo svetlo u mraku, ujutru, dok se budim, ali to sam ja, možda tako treba, ne znam kako je na nekim drugim budilnicima.
  Ocena kupca7.7
  Pozitivni utisciOdličan uzeo sam ga za osobu stariju i slobovidu ekstra je preporuka.
  Negativni utisciJedina mana što mora iz određenog ugla da se gleda da bi se sat jasno video.
  Ocena kupca7.7
  Pozitivni utisciOvaj budilnik je vrlo zgodan za upotrebu. Tražila sam nešto malo, što ne zauzima puno prostora i ovaj dizajn je super. Ima opciju Snooze-a, prikazuje datum, vreme, temepraturu, dan i svetli plavom bojom u mraku ako se pritisne dugme. Baterija traje dugo.
  Negativni utisciNemam negativnih utisaka.
  Ocena kupca10.0